Wie zijn wij?


Peter barst van de creativiteit, heeft het vermogen om te inspireren, te enthousiasmeren en empoweren. Paola is de begripvolle, professionele coach die luistert en u de tools aanreikt om verder te ontwikkelen.

Samen weten we hoe we de structuur erin houden en lijnen samenbrengen. We werken via een projectmatige aanpak met een kop en een staart. Door jaren met elkaar te hebben samengewerkt, weten we van elkaar waar onze talenten liggen en wat onze passie is.

We bundelen onze kennis en we halen hier veel plezier en inspiratie uit. Wat ons bindt, is dat we nieuwsgierig zijn naar de mens en naar de mensen binnen organisaties. Wat drijft hen!

Foto Paola

Paola Garau
“Mens en arbeid vormen de rode draad in mijn loopbaan. Vanuit een aangeboren nieuwsgierigheid naar mensen en waarom zij zo zijn, zich ontwikkelen en dus handelen, begeleid en ondersteun ik hen respectvol op een coachende wijze.”

“Mijn passie is om mensen te laten zien, te laten ervaren waar ze goed in zijn en ze te stimuleren zich door te ontwikkelen. Meestal vanuit een werksituatie, maar ik betrek hierbij natuurlijk ook hun persoonlijke situatie en levensfase.”

Stacks Image 71746

Foto Peter

Peter Tangel
“Ontdekken, veranderen, nieuwe uitdagingen aangaan en een passie voor mensen en organisaties. Dat vormt bij mij de rode draad door mijn leven en mijn werk. Of het nu gaat om wereldreizen, sporten, het schrijven van boeken, werken in loondienst en als ondernemer: ik wil altijd weer nieuwe uitdagingen aangaan. Iedere dag is weer een nieuwe dag vol met uitdagingen, die ik ook graag met anderen wil aangaan.”

Stacks Image 71754

Kvk nr: 27 29 34 29
Algemene voorwaarden

Post ontvangen wij op onderstaand adres:

T.a.v. Mensframe
Verhoevenstraat 34
2291 RN Wateringen